Занималня

Добре дошли в услугата Study Room в Академия Кристина Григорян, където ученето среща комфорт и удобство! Нашата занималня работи от 8:00 до 18:00, за деца от 7 до 14 години, като предлага две смени, за да се съобрази с вашия график, всяка с продължителност максимум 5 часа. Независимо дали търсите помощ с дома изучавате нови предмети или просто търсите благоприятна среда за учене, ние сме тук, за да подкрепим вашето академично пътуване.

В Академия Кристина Григорян разбираме важността на храненето както за тялото, така и за ума. Ето защо ние предлагаме обяд и вечеря при заявка, като гарантираме, че ще останете енергични и фокусирани по време на вашите учебни сесии. Просто ни уведомете за вашите диетични предпочитания и ние ще се погрижим за останалото.

Но ученето не спира до учебниците и задачите. Ето защо ние предлагаме разнообразие от дейности за обогатяване, за да подобрим вашето образователно преживяване. От уроци на открито, които вдъхват живот на обучението сред природата, до образователни пътувания, които разширяват хоризонтите ви, винаги има нещо ново за изследване в нашата Учебна стая. Освен това нашите образователни игри добавят елемент на забавление към учебния процес, правейки концепциите по-ангажиращи и запомнящи се.

Като член на общността на Christina Grigoryan Academy, вие също ще се насладите на изключителни отстъпки за програмата ни за лятно училище. Това е просто още един начин, по който се ангажираме да подкрепяме вашето академично развитие през цялата година.

Нашата основна цел е да ви помогнем да се отличите академично, като същевременно насърчаваме развитието на допълнителни умения и знания в различни аспекти. Независимо дали имате нужда от помощ по математика, езикови изкуства, наука или друг предмет, нашите опитни преподаватели са тук, за да ви напътстват във всяка стъпка от пътя.

Присъединете се към нас в Учебната стая, където ученето не само се насърчава, но и се празнува. Нека заедно да отключим пълния ви потенциал и да проправим пътя към по-светло бъдеще.

Запази час за консултация

След консултация с наш учител, ще ти дадем професионален съвет какво е нивото ти на съответния език.
Ще направим план на обучение според времето с което разполагаш.