Летни интензивни езикови курсове за всички възрасти!


Готови ли сте да се потопите в света на вълнението от изучаването на езици това лято? Не търсете повече! Нашите интензивни езикови курсове са специално създадени за деца на възраст над 7 години и възрастни, които са нетърпеливи да се впуснат в езиково приключение. 

Интензивни сутрешни, следобедни и вечерни сесии:

Нашата цялостна програма предлага гъвкав график, за да отговори на нуждите на всеки. Независимо дали ставате рано, обучавате се по обяд или предпочитате вечерни учебни сесии, ние ще ви покрием! С увлекателни уроци, предоставяни през целия ден, можете да се потопите в изучаването на езици във време, което ви подхожда най-добре.

Множество езикови опции:

Разширете хоризонтите си, като изберете от разнообразна гама от езици, включително английски, български, руски и арменски. Независимо дали сте начинаещ или искате да подобрите уменията си, нашите експертни инструктори са тук, за да ви напътстват на всяка стъпка от пътя. От овладяване на основни фрази до задълбочаване в теми за разговор за напреднали, нашите курсове се грижат за всички нива на владеене. 

Ангажираща учебна програма за всички възрасти:

Нашата динамична учебна програма е предназначена да завладее учащи от всяка възрастова група. За деца на 7 и повече години интерактивните дейности, игрите и сесиите за разказване на истории създават оживена и завладяваща учебна среда. Възрастните могат да се възползват от специализирани инструкции, съобразени с техните учебни цели, със сценарии от реалния свят и практически упражнения за засилване на усвояването на езика. 

Защо да изберете нас?

  • Опитни и всеотдайни инструктори, отдадени на вашия успех.
  • Малки класове, за да се осигури персонализирано внимание и максимално участие.
  • Най-съвременни съоръжения, оборудвани с модерни учебни ресурси.
  • Изпълнени със забавления културни дейности и събития, които да допълнят вашето пътуване за изучаване на език.
  • Подкрепяща и приобщаваща общност, насърчаваща приятелството и сътрудничеството.

Не пропускайте тази фантастична възможност да отключите нови езикови умения и културни прозрения това лято! Запишете се сега и се впуснете в едно възнаграждаващо приключение за изучаване на езици с нас. Нека направим това лято незабравимо!

Запази час за консултация

След консултация с наш учител, ще ти дадем професионален съвет какво е нивото ти на съответния език.
Ще направим план на обучение според времето с което разполагаш.