Интензивен курс
по разговорен английски език

Интензивните курсове по английски разговор са насочени към студенти, които трябва да подобрят своите комуникационни умения, да направят речта си по-плавна и естествена.

В този курс липсва насочена граматика и домашните са сведени до минимум. Вместо това, подходящият речник се развива върху практически ситуации от ежедневната комуникация и автентични текстове. Обучението включва основно сесии за слушане и говорене. Интензивен разговорен курс по английски се предлага и онлайн и независимо къде се намирате, можете да участвате активно и ефективно в обучението.


Първо, Academy оценява нивото на владеене на английски език от учениците, като приспособява нашите класове към нуждите на учениците, като гарантира, че предоставяме подходящи инструкции. Ние също така избираме темите, които са подходящи за интересите на нашите ученици и с които те се отнасят.

Осигуряваме благоприятна среда, в която нашите ученици се чувстват комфортно, говорейки английски. Академията високо цени, когато нашите ученици се изразяват свободно, без страх от грешки. По този начин ние записваме учениците в групови дискусии, дебати и игри. Нашата Академия използва автентични материали, като новинарски статии, подкасти и видеоклипове, за да изложи нашите ученици на реалния свят на английски език, осигурявайки постоянна обратна връзка относно граматиката, произношението и лексиката.

Когато предоставяме обратна връзка, наблягаме на плавността пред точността, което означава, че акцентът трябва да бъде върху развиването на плавност в говоренето и слушането, а не върху точността на граматиката и лексиката. Все пак сме склонни да измисляме проблеми с граматиката и лексиката в края на урока, отделяйки последните 15-20 минути за обяснение.

Запази час за консултация

След консултация с наш учител, ще ти дадем професионален съвет какво е нивото ти на съответния език.
Ще направим план на обучение според времето с което разполагаш.