Арменски език

За тези, които искат да научат един от най-старите живи езици в света с неговата древна история, култура и традиции, ние предлагаме лице в лице и онлайн задълбочени групови курсове по арменски. Тези курсове за обучение повишават езиковите умения на ученика за говорене и писане, представят повечето обичаи и традиции на страната, както и предоставят някои исторически факти, за да помогнат на обучаемите да придобият по-задълбочено разбиране на езика.

Студентите ще научат разговорни умения, включително речник, полезен за създаване на приятелства, говорене със семейството и придвижване. Курсовете включват и въведение в арменската азбука и основите на граматиката, както и най-често срещаните думи и фрази, използвани в ежедневната комуникация.

Учениците ще подобрят и разширят своя речников запас и ще бъдат насърчавани да участват в разговори по набор от избрани теми. Academy използва различни учебни материали: учебници, работни тетрадки, аудио и видео ресурси и онлайн платформи за езиково обучение, за да направи процеса по-ангажиращ и интересен.

Един добре закръглен подход включва различни учебни материали, културни елементи и персонализирана обратна връзка, за да помогне на учащите да придобият по-задълбочено разбиране и оценка на езика.

 

Armenian for Young Learners

Saturday

18 Sept. –  29 June

39

10:00-12:00

(2 X 585) lv.

Armenian for Adults

Sunday

18 Sept. – 23 June

39

14:30-16:30

(2 X 585) lv.

Armenian for Adults online

Sunday

18 Sept. – 23 June

39

11:00 – 13:00

(2 X 585) lv.

Запази час за консултация

След консултация с наш учител, ще ти дадем професионален съвет какво е нивото ти на съответния език.
Ще направим план на обучение според времето с което разполагаш.