Подаръчен ваучър

Ние сме развълнувани да обявим най-новото ни предложение, предназначено да направи вашето учебно изживяване още по-възнаграждаващо и удобно – Christina Grigoryan Academy LLC услуга за подаръчни карти! Сега можете не само да изпитате радостта от това да се облегнете на любимите си хора, но можете също да се насладите на изключителни предимства за себе си.

Това, което отличава нашата услуга за подаръчни карти, е ненадминатото предимство, което носи на тези, които искат да навлязат по-дълбоко в нашите курсове. Когато закупите целия курс чрез нашата услуга за подаръчни карти, вие отключвате вълнуващи 3% отстъпка от общата цена на курса!

Представете си, че изследвате царството на изучаването на езици, като същевременно се наслаждавате на удовлетворението от интелигентните спестявания. С всеки курс, закупен чрез нашата карта за подарък, вие инвестирате не само в знания, но и в практичност и стойност.

Ето как работи:

Изберете желания от вас курс: Изберете от нашата разнообразна гама от обогатяващи курсове, обхващащи различни теми и интереси. Независимо дали искате да научите нов език, ние имаме по нещо за всеки.

Купете карта за подарък: Изберете нашата опция за карта за подарък, за да отключите изключителни предимства. Правейки това, вие автоматично получавате 3% отстъпка, което прави вашето учебно пътуване не само поучително, но и икономично.

В Christina Grigoryan Academy LLC вярваме, че обучението трябва да бъде както обогатяващо, така и достъпно. С нашата нова услуга за подаръчни карти ние се стремим да направим стремежа към знания още по-пълноценно начинание за нашите ученици.

Не пропускайте тази фантастична възможност да прегърнете ученето, докато се наслаждавате на изключителни отстъпки. Купете карта за подарък на Christina Grigoryan Academy днес и отключете свят от възможности.

Запази час за консултация

След консултация с наш учител, ще ти дадем професионален съвет какво е нивото ти на съответния език.
Ще направим план на обучение според времето с което разполагаш.