За нас

Ние сме развълнувани да обявим голямото откриване на Christina Grigoryan Academy LLC, пионерска образователна институция, посветена на овластяването на студентите в тяхното академично пътуване. 

Разположена в сърцето на Пловдив, България, нашата Академия има за цел да предостави цялостна образователна подкрепа на обучаеми от всички възрасти и произход.


В Christina Grigoryan Academy LLC ние напълно разбираме значението на придобиването на добре закръглено образование и значението на получаването на признати квалификации.

Ето защо ние разработихме нашата учебна програма, за да подготвим учениците за успех на широка гама от изпити, включително всички изпити на Кеймбридж и български национални изпити. Независимо дали се стремите да постигнете изключителни резултати в IELTS, TOEFL, CAE, FCE или друг изпит на Кеймбридж, нашият опитен персонал се ангажира да ви предостави уменията и знанията, необходими за успех.


В допълнение към нашите всеобхватни образователни предложения, Академията има удоволствието да представи нашата услуга за тестване на езиково ниво и подготвителни курсове за езикова компетентност. Ние разбираме значението на езиковите умения в днешния глобализиран свят и се ангажираме да помагаме на хората да владеят целевите езици.

 

Нашата услуга за тестване на езиково ниво е предназначена да оцени точно вашето текущо езиково владеене. Независимо дали се интересувате от английски, български или други езици, нашите квалифицирани оценители ще оценят вашите умения в четирите основни езикови области: говорене, слушане, четене и писане. Въз основа на резултатите ще ви предоставим подробен анализ на вашите силни страни и области за подобрение, което ще ви позволи да вземете информирани решения относно вашето пътуване с езиково обучение.


След като определите езиковото си ниво, ние предлагаме специализирани курсове, за да ви помогнем да достигнете по-високи умения. Независимо дали сте начинаещ или напреднал, нашите опитни инструктори ще ви водят през структурираната учебна програма, която се фокусира върху подобряването на вашите езикови умения.

Нашите курсове обхващат граматика, лексика, говорене, слушане, четене и писане, с акцент върху практическата употреба и сценарии от реалния живот. Чрез интерактивни дейности, ангажиращи дискусии и завладяващи учебни преживявания, ние ще ви предоставим необходимите инструменти за ефективна и уверена комуникация на вашия целеви език.

 

В Christina Grigoryan Academy ние осъзнаваме, че владеенето на езика е от съществено значение не само за академичния успех, но и за професионалното и личностно израстване.

Независимо дали се подготвяте за международни езикови изпити като IELTS, TOEFL или изпити за владеене на български език, нашата Академия предлага специални курсове за подготовка за изпити.

Нашите инструктори са добре запознати с формата на изпита и ще ви предоставят експертни насоки, стратегии и практически материали, за да увеличат максимално шансовете ви за постигане на отлични резултати.


В допълнение към нашите курсове за подготовка за изпити, ние сме горди да предложим цялостни консултантски услуги, пригодени да помогнат на студентите при проблеми с влизането в университет, ние разбираме, че навигирането в сложния свят на приема в колеж може да бъде трудна задача. Ето защо нашите експертни съветници са тук, за да ви напътстват и подкрепят през всяка стъпка от процеса на кандидатстване. От избора на правилните университети и програми до изработването на убедителни лични изявления, ние сме посветени да ви помогнем да вземете информирани решения, които ще оформят бъдещето ви.


Освен това, ние признаваме важността на академичните изследвания и ролята, която играят за насърчаване на интелектуалния растеж. Нашата Академия има удоволствието да разшири своите услуги за студенти, търсещи насоки и помощ с научни трудове. Нашият екип от квалифицирани инструктори и изследователи ще предостави ценни прозрения, обратна връзка и ресурси, за да подобри вашите умения за писане и да ви помогне да създавате висококачествени изследователски документи.

Защо да изберете нас?

1. Висококвалифицирани и опитни преподаватели, страстни за подхранването на талантите на учениците и улесняването на тяхното академично израстване.

2. Прецизно изготвена учебна програма, съобразена с разнообразните нужди и стилове на учене, за да покрие цялото необходимо съдържание и умения, необходими за успех на Кеймбридж и българските национални изпити. Независимо дали предпочитате групова настройка или индивидуални инструкции, ние предлагаме гъвкави опции, които да отговарят на вашите предпочитания.

3. Персонализирана подкрепа, която гарантира, че всеки ученик получава насоките, от които се нуждае, за да процъфтява академично.

4. Модерни съоръжения, оборудвани с най-новите технологии и ресурси, създаващи оптимална учебна среда за нашите студенти. Включване на интерактивни дейности, дискусии и мултимедийни ресурси за създаване на динамично и завладяващо учебно изживяване.

5. Наред с академичните постижения насърчаване за развиване на критично мислене, умения за решаване на проблеми и креативност, овластяване на учениците да станат учещи през целия живот. Ние насърчаваме подкрепяща учебна среда, в която можете да се чувствате комфортно да поемате рискове, да правите грешки и да се учите от тях.

6. Редовни оценки и доклади за напредъка за проследяване на вашето развитие и идентифициране на области, които изискват допълнителен фокус, като се гарантира, че сте в курса и постигате непрекъснат напредък към вашите цели за владеене на език.

Присъединете се към нас в Академия Кристина Григорян и се впуснете в трансформиращо образователно пътешествие.

Подгответе се за бъдещето с увереност, тъй като ние ви предоставяме знанията, уменията и насоките за успех на изпитите на Кеймбридж, българските национални изпити, въпросите за прием в университет и писането на научна работа.

 

Нека заедно да отключим истинския ви потенциал, за да си представим светлото си бъдеще!