Английски език за адвокати

Курсът по английски за адвокати е предназначен да помогне на адвокати, адвокати, адвокати и юристи да развият уменията по английски език в правен контекст.

Курсът се фокусира основно върху комуникационните умения за правен език, предоставяне на правен речник, юридически умения за писане и комуникационни умения, необходими за взаимодействие с клиенти и колеги. Специфичното за индустрията съдържание и речник в различни области на правото, като корпоративно право, наказателно право или международно право, помага на студентите да развият желаните езикови умения.

Примери от реалния свят и казуси, включително анализ на правни документи, участие в симулирани правни срещи и практикуване на умения за писане на правни документи помагат на учениците да разберат как да използват английски в правна среда. Едновременно с това, в рамките на предоставените материали, студентите изучават правен етикет, запознават се с проблемите на междукултурната комуникация и се адаптират към различни правни системи. По този начин, съответно, те развиват културно съзнание и чувствителност към различни правни обичаи и практики в англоезичната среда. Този увлекателен и взаимодействащ курс, пълен с различни дейности и задачи, като ролеви игри, групови дискусии и казуси, спомага за поддържане на мотивацията и интереса на учениците към учебния процес.

 

Предоставя се персонализирана обратна връзка относно точността на езика, правните умения за писане и стиловете на общуване, за да се обучава напредъкът на учениците и областите за подобрение. Курсът е гъвкав, адаптивен към индивидуалните нужди на обучаемите, предоставя допълнителни ресурси и допълнителна помощ за коригиране на темпото на курса.

Запази час за консултация

След консултация с наш учител, ще ти дадем професионален съвет какво е нивото ти на съответния език.
Ще направим план на обучение според времето с което разполагаш.